info@tandoganlojistik.com.tr

00 90 216 441 29 09

00 90 216 385 57 18

Projeler


Tandoğan Proje, her proje bir bütün olarak ele alınır. Hava, deniz, demir, nehir veya karayolu seçenekleri tek tek incelenir. Yükün ve projenin ihtiyacına göre, taşımacılığa ait her türlü ekipman, tekil ya da uygun kombinasyonlar yaratılarak kullanılır. Taşımada ana hedef, varılacak noktaya, olabilecek en kısa zamanda, en güvenilir ve ekonomik şekilde, sorunsuz ulaşmaktır. 

Yükün bulunduğu noktadan, kullanılacak taşıta ya da taşıtlara yüklenmesinin ardından istenirse, sigortalama ve gümrükleme aşamaları gerçekleştirilir. Boşaltma işleminin ardından, yük, Tandoğan Proje''in profesyonel ekibi ve son teknoloji ürünü modern ekipmanları ile yerleştirilerek montajlanır. 

Müşterilerine; ağır proje taşıma ihtiyaçları doğrultusunda, sektörlerine özgü en doğru çözümleri, en doğru maliyetlerle üretmeyi, en son teknoloji ve alt yapıyı kullanarak iş ortaklığı anlayışı ile hizmet vermeyi görev bilen Tandoğan Proje, müşterilerinin en iyi hizmeti alma hakkına sahip olduğuna yürekten inanmaktadır. Firma bünyesindeki tüm çalışmalar bu inanç doğrultusunda gerçekleştirilir.


Dolar Euro
32.50 TL 34.62 TL
32.56 TL 34.68 TL
© Copyright Tandoğan Lojistik
Madencilik ve
Enerji San. Tic. Ltd. Şti.
Dizayn: Çizgi Web Tasarım