info@tandoganlojistik.com.tr

00 90 216 441 29 09

00 90 216 385 57 18

Projeler


Her türlü farklı yükleriniz için gerekli ekipmanlara sahibiz. Bu sayede her türlü yurt içi ve dışı kara veya deniz aşırı yüklerinizi taşıyabiliyoruz.
 
Proje yüklerinin diğer yüklere nazaran çok daha az seçeneği vardır; taşıma güzergahı, taşıyıcı araç gibi.. bu yüzden böylesine önemli ekipmanlarınızı taşıtırken bu tür taşımalarda deneyimli birileriyle çalışmanız tabiki sizi görünmeyen risklerden koruyacaktır. Bu tür yükleriniz için çalışma yapıp en uygun ve en ekonomik formülü bulmaya hazırız.
 

  • Ağır yük taşımaları
  • Gabari dışı yük taşımaları
  • Trafo nakliyesi
  • Yükleme, istifleme yükleme noktalarını, ağırlık merkezi ve ağırlık dağılımını bilen uzman bir ekip tarafından yapılmaktadır. Bu yüzden değerli yüklerinizi bize emanet ederken gözünüz arkada kalmaz.

 
Şirketimiz hangi Line'ın ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayabileceğini bilir. Özel ekipmanlara (Flat Rack, Opentop vs..) ihtiyacınız olması durumunda en uygun şekilde temin edebiliriz. Proje yüklerinizin bazen birden fazla taşıma şekliyle gönderilmesi gerekebilir (Tren - Gemi , Hava - Kara, Deniz - Kara vs..).

Böyle durumlarda size bütün seçenekleri artıları ve eksileri ile bildiririz ve bunun için bir expert ücreti talep etmiyoruz...
 


Dolar Euro
32.45 TL 34.82 TL
32.51 TL 34.88 TL
© Copyright Tandoğan Lojistik
Madencilik ve
Enerji San. Tic. Ltd. Şti.
Dizayn: Çizgi Web Tasarım